Spójrzmy razem
w przyszłość

Odkryj nasze spostrzeżenia i praktyczne rozwiązania produktowe
zaprojektowane, aby wspierać Twój biznes

ZARZĄDZAJ MĄDRZE
kosztami dostaw

Utrzymanie najwyższego standardu w dostawie i na wynos nigdy nie było ważniejsze dla naszej branży jak obecnie. Naszym celem jest pomóc Ci na każdym etapie, od rozpoczęcia działalności w dostawie, przez ulepszenie Twojej obecnej oferty, do sprawienia, by konsumenci wracali po więcej. Skorzystaj z naszych spostrzeżeń i wskazówek!

Smartly Manage your delivery costs

Nowy folder McCain
„Zarządzaj mądrze kosztami dostaw”

POBIERZ

Smartly Manage your delivery costs

BĄDŹ PROFESJONALISTĄ
W DOSTAWIE I OFERCIE NA WYNOS

  • Wykorzystaj obecny trend dynamicznego rozwoju oferty w dostawie i na wynos. Zwiększ swoje zyski!

  • Zapewnij swoim klientom najwyższy standard w dostawie. Wybieraj spośród produktów McCain dedykowanych i polecanych do dostawy oraz na wynos.

  • Wyróżnij się na tle konkurencji. Uatrakcyjnij swoje menu i zaserwuj unikatowe doświadczenia smakowe swoim klientom.
  • Good to go
    Nowy folder McCain "GOOD TO GO", w którym znajdziesz informacje o produktach dedykowanych do dostawy i na wynos oraz wskazówki dotyczące sposobu pakowania.

    POBIERZ

    Usługa dostawy i na wynos nie była tak istotna dla branży gastronomicznej jak obecnie. Nasz przewodnik oferuje wiele przydatnych informacji o tym, jak szybko dostosować się do nowych warunków prowadzenia biznesu czy udoskonalić usługę dostawy, tak aby klienci wracali i zamawiali częściej.

    Fries 9/9
    POBIERZ

    Chcemy również podzielić się z Państwem wiedzą na temat tego, jak tworzyć spójny przekaz w kanałach społecznościowych, który ma na celu budowanie społeczności wokół Państwa restauracji, ale również ma dotyczyć nowego sposobu działania, bezpieczeństwa i wprowadzanych zmian.

    Fries 9/9
    POBIERZ

    Nowa rzeczywistość
    - spostrzeżenia i inspiracje

    7 TRENDÓW ZWIĄZANYCH Z JEDZENIEM POZA DOMEM, ZA KTÓRYMI TĘSKNIĄ KONSUMENCI

    CZYNNIKI STYMULUJĄCE KORZYSTANIE Z GASTRONOMII PRZEZ KLIENTÓW PO PANDEMII