Guacamole

Guacamole

Najpopularniejszy meksykański dip

Puree z awokado, przyprawione, głęboko mrożone.
• Składniki najwyższej jakości: awokado Hass 86%
• Kremowa konsystencja, świetny smak
• Doskonale posuje do przekąsek, budgerów, mięs z grilla
• Gotowe rozwiązanie: wystarczy rozmrozić

Maxi Chips

Maxi Chips

Różnorodność – świetna alternatywa dla klasycznych frytek

Naturalne, grubo cięte chipsy ziemniaczane. Podsmażone i głęboko mrożone.
• Coś więcej niż chipsy: idealna grubość, aby poczuć ziemniaczane i chrupkie wnętrze.
• świetne na różne okazje, serwowane z napojami, jako przystawka lub jako starter
• Serwowane na ciepło lub na zimno, zachowują chrupkość i ziemniaczany smak

Wedgehouse

Wedgehouse

Różnorodność – alternatywa dla frytek

Frytasy – frytki ksieżyce. Podsmażone i głęboko mrożone.
• Długie i cienkie cząstki ziemniaczane – intensywny świetny smak
• Łatwe i uniwersalne w przygotowaniu

Spicy Wedges Skin On

Spicy Wedges Skin On

Różnorodność – alternatywa dla frytek

Cząstki ziemniaczane ze skórką z pikantnymi przyprawami. Podsmażone i głęboko mrożone.
• Miękkie ziemniaczane wnętrze o delikatnym pikantnym smaku – co klienci uwielbiają
• Idealne jako dodatek do dań, jako składnik dań, a także jako przekąska do napojów
•  Wygodne i szybkie przygotowanie w piekarniku, piecu, jak również we frytownicy

Spicy XL Fries

Spicy XL Fries

Świetna lternatywa dla klasycznych frytek

Karbowane frytki typu steakhouse z pikantnymi przyprawami. Podsmażone i głęboko mrożone.
• Długie i chrupiące karbowane frytki
• Pikantny smak bardzo lubiany przez konsumentów
• Idealne jako przekąska do napojów lub jako dodatek do dań

Frytki Express Julienne

FRYTKI EXPRESS JULIENNE

Szybko i efektywnie

Expresowe frytki Julienne. Podsmażone i głęboko mrożone
• Krótszy czas gotowania (2 min):  do +40% więcej klientów obsługiwanych na godzinę
• Mniej stresu dla Twojego zespołu
• Długie utrzymanie ciepła również podczas serwowania na wynos

Frytki Tradistyle

FRYTKI TRADISTYLE

Wygląd ręcznie krojonych frytek 

Frytki. Nieregularne cięcie. Podsmażone i głęboko mrożone.
• Wygląd i wrażenie frytek robionych na miejscu – bez wysiłku.
• Wprowadź do menu frytki o atrakcyjnym nieregularnym cięciu
• Grube cięcie umożliwiające długie utrzymanie temperatury produktu przez cały posiłek

Frytki Steakhouse

FRYTKI STEAKHOUSE

Niezmiennie znakomite wyniki

Frytki typu steakhouse o cięciu 18 x 10 mm. Podsmażone i głęboko mrożone.
• Grubo cięte frytki z puszystym i ziemniaczanym wnętrzem. Lepsze zarządzanie porcjami w celu maksymalizacji zysków
• Przyrządzaj na podstawie wyglądu: złotożółty kolor oznacza, że są gotowe